4 Timmars arbetsvecka

En liten av en klassiker är veckans tips på att läsa, ”4 timmars arbetsveckan” av Timothy Ferriss. En bok som jag återkommer till lite då och då. Kanske inte att jag läser hela boken alla gånger, utan väljer vissa delar och för att få inspiration på vissa delar.

Tänk dig att få ut maximalt av livet med minsta möjliga arbetsinsats! Jag vet inte hur du din föreställning till arbete är, men själv är jag lärd att man ska jobba hårt, jobba mycket för att eventuellt kunna spara något till sin pension.

De senaste är har jag lärt mig att det just är en föreställning, att mycket sitter i ens egna tankar, att vi ska arbeta hårt och mycket hela livet inna vi till sist kan njuta av en välförtjänt pension. En tanke som kan glömmas bort och bytas mot att det finns ingen anledning till att vänta.

Oavsett vad din dröm är, att slippa ditt heltidjobb, att resa jorden runt, tjäna fem-sexsiffriga belopp, eller ”bara” arbeta förre timmar i veckan så finns mycket inspiration och mycket att lära från den här boken.

För att ta in nya saker i livet, för att kunna skapa en nya saker behövs att rensa ut gamala och oanvända saker. Boken visar dig steg för steg lätta metoder att rensa ut allt onödigt, så att du kan fokusera på det som verkligen är viktigt…. Att leva ditt drömliv

”4 timmars arbetsvecka” av Timothy Ferriss

Här hittar du ”The 4-hour work week” som Audiobook. Boken finns givetvis även översatt till svenska, men audioboken här på på engelska.

Idag ska jag åka ut i naturen njuta av att våren är på ingång. Ta med en termos med kaffe och kameran, andas och lagra kraft & energi. En liten paus från jobb. Det som är bra att även om jag själv är ute i naturen, så har jag mitt affärssystem som tickar och går på automatik på internet!

Klicka och hämta en 7-dagars video träning om hur du kan skapa en livsstil, baserat på en digital verksamhet. Du kommer även få mail från mig med uppdateringar, tips och inspiration.

Jag är nyfiken på om du har någon bok som du själv återkommer till lite då och då. Lägg en kommentar och berätta vilken den boken är. Vill gärna ha tips på böcker som jag ska läsa härnäst.

great things

Må så gott och njut av dagen

Detta är inlägg 40, dag 40 i intitiativet #blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 1 mars 2016. Detta är inlägg 40 av 100.

Skicka kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *