April April…..

Har någon lyckats lura dig idag? Eller har du lurat alla i din omgivning….? Min yngsta son försökte lura mig genom att jag fyller år idag… 🙂 Men, han får nog allt vänta några dagar med att säga grattis. Ett bra försök till att luras i allafall.

Ny månad – Nya utmaningar

Jag bestämde mig för några dagar sedan att haka på ett par utmaningar på instagram #RockYourHandwriting och #PlanWithMeChallenge. Du kan följa mig på instagram på @bykarins

april challenge

Att texta och skriva för hand är lite av en meditativ stund för mig, och med utmaningen får jag en stund varje dag med papper och penna. Blir bra det. 

En annan vanan som jag har tagit upp idag igen är min morgonpromenad. Att snöra på mig skorna det första jag gör när jag vaknar, oavsett om klockan är fem eller sju. Ja, jag har som mål att aldrig vakna till väckarklockan, utan vakna när jag sovit klart.

Vilket leder till att jag har som mål att röra på mig minst 30 minuter varje dag. Morgon promenad och även se till att jag kommer till gymmet 3-4 dagar i veckan.

När jag ändå är i farten med att skapa lite nya och bra vanor, så är målet att fota varje dag. Det är också något jag varit väldigt sporadisk med senaste tiden. Nu när våren är på ingång så känner jag verkligen för att ha med mig kameran på mina promenader och dokumentera mera av min vardag helt enkelt.

Morgonljus

Morning Walk

Visst är det härligt när ljuset återvänder och våren gör sig påmind? Jag ser framemot vad våren har att dela med sig av. 

Ha en bra fredag där ute

Detta är inlägg 32, dag 32 i intitiativet #blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 1 mars 2016. Detta är inlägg 32 av 100.

Skicka kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *