Arg & Förbannad

Arg, förbannad – men kanske en smula rädd också! En händelse idag gjorde mig arg och förbannad! Samtidigt fanns rädslan där. Det som hände idag borde inte hände, ingen borde utsättas för det. Ok, jag vet att det finns de som utsatts för värre saker. Men, i min värld borde ingen bli nedslagen och hotad.

Ja, det var vad som hände. Jag och G skulle gå några hundra meter till några grannar. Möter ett killgäng, som provocerar helt oprovocerat. G frågar vad som problemet är, och flyger i marken sekunden efter. Gissar vem som utan att tänka skriker och springer fram på fem röda. Vilket resulterar att killarna drar, men vänder sig om och skriker skällsord till mig och känns inte som en helt trygg situation. G mådde inte helt ok, men heller inte jätteskadad.

Polisanmälan görs, de är snabbt på plats och tar signalement. Tror de faktiskt hittade killarna. Vi får se vad som händer.

Men, min grundtrygghet som jag alltid har haft är lite rubbad just nu.

Kommer jag att vara otrygg och gå ut själv? Vad händer om jag möter på killarna, kommer du göra allvar med de hot de skrek? Känns inte helt bra ikväll.


;

Detta är inlägg 97, dag 97 i intitiativet #blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 1 mars 2016. Detta är inlägg 97 av 100.

Skicka kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *