Att resa på sitt eget sätt

Resa…. så många olika sätt vi kan resa på. Vad innebär det att resa? Måste jag åka till andra sidan jorden för att det ska vara bra nog? Eller räcker det att förflytta mig till grannstaden / grannsbyn? Vad är syftet med resan?

För mig är att resa många gånger att kunna göra ett avbrott i vardagen, att få ett miljöombyte. Sen om det är två mil eller åtta timmar med flyg, ett par dagar eller en månad det är ju helt beroende på vad jag vill uppnå med just den specifika resan.

De senaste åren har jag min arbetssituation gjort att det inte varit så lätt att resa långa sträckor. Har blivit mera korta sträckor inom Sverige. Och just nu är jag inne i en period då jag trivs med att vara hemmavid. Så, jag får se hur mitt resande blir under det här året.

Mitt sätt att resa just nu infattas mera av drömmar, och önskningar av olika resmål.

Veckans Podcast Tips

I veckan hittade jag till den här Podden ”Att resa podden”. Det första av snittet jag har lyssnat på från den Podden är ”Att resa på sitt sätt”

Vad som är rätt mig när det gäller att resa är inte per automatik rätt för dig eller någon annan. Som med det mesta gäller det att göra det som är bäst för mig själv, vad som får mig att må bra. Sen att acceptera att andra gör sina val, och gör det som blir bäst för dom.

Så, gillar du att resa att förflytta dig och uppleva nya saker gå in på podden tycker jag.

every day-1

 

Ha det så gott

Detta är inlägg 47, dag 47 i intitiativet #blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 1 mars 2016. Detta är inlägg 47 av 100.

2 Kommentarer

  1. Vad kul att du hittat till vår podd och gillar den! Tack, vad glada vi blir!

    Och visst finns det mycket som är Resa. Att resa i drömmarna är härligt det också!

    Ha en fin dag!

    Svara
  2. Verkligen kul att du hittat till vår podcast, tack för fina ord!

    Svara

Skicka kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *