En kort blick över sommaren….

Så var några veckor av vila över och tillbaka till det som kallas jobb. De senaste veckorna har jag tagit det lugnt och endast gjort det som varit viktigast. Mycket har jag lagt på hyllan och njutit av sommaren bara. 

Gör en liten bildsammanfattning av mina sommardagar 2016.

Bröllop i Sorunda kyrka

sorunda kyrka

Bröllop i Sorunda kyrka en solig dag i juli

vigsel

En fin vigsel mellan Eva-Marie och Lennart

Eva-Maries brudbukett

Eva-Maries brudbukett

Ett stört regn avslutade middagen ute på altanen.

Ett stört regn avslutade middagen ute på altanen.

En kort resa till Viken och mitt hus där

Huset har haft en vattenskada och en hel del jobb krävs för att återställa huset. Mycket är klart, men som sagt mycket återstår också. Jag kommer åka upp om någon vecka igen och jobba i huset så att det är vintersäkert.

viken

 

viken_2

 

Ha en fin fortsatt dag

Skicka kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *