Fem timmar bakom ratten

Fem timmar i bilen bakom ratten idag. Jag kör väldigt sällan längre sträckor numera. Så dagens 5 timmars bilkörning hör till ovanligheterna numera. Men, jag gillar att köra längre sträckor.

När jag kör längre sträckor ger det mig tid att tänka. På något sätt är det ett lugn i att köra längre sträckor. Självklart med ett stort fokus på trafiken, samtidigt som jag är i mina egna tankar. Och ofta poppar det upp idéer, stort som smått. Nackdelen är att det inte går sitta och skriva ner de idéer som kommer, det gäller att behålla dom i minnet och kasta sig över papper och penna när bilen står stilla.

Idag inget undantag. En briljant idé kom. Varje fall var den superbra där i bilen. Har skissat ner hela idén på papper. Några frågetecken är kvar hur jag tar idéen till en företagsdel. Går det inte att få idéen till en företagsdel, så kommer jag att skippa den.

Nu ska jag sätta mig och fnula lite till på den här idéen, och försöka bena ut hur jag kan göra det bästa av det hela. Hur jag kan få den bärande.

dont_wait

Hur gör du när du får en strålande idé? Är du så att du sätter igång direkt och jobbar på den, eller låter du den få stå och mogna först?

Ha det så bra

Detta är inlägg 79, dag 79 i intitiativet #blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 1 mars 2016. Detta är inlägg 79 av 100.

Skicka kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *