Flexibilitet & Förändring

Igår morse hade jag en plan över den här bloggen, 3 uppdateringar i veckan. Så ramlade jag över en uppdatering på Facebook i en grupp där jag blev uppmärksammade på att BLOGG100 kör igång idag, 1 mars.

Jag har varit med i den utmaningen ett par år tidigare, en gång lyckades jag hålla två bloggar igång med ett inlägg varje dag på båda bloggarna. Ett annat år klev jag med i utmaningen utan att fullfölja hela utmaningen. Tanken med utmaningen BLOGG100 är att uppdatera sin blogg med minst ett inlägg per dag i just hundra dagar.

Ja, jag bestämde mig på ett par minuter att jag ska ge bloggutmaningen en chans i år 🙂 Har du också en blogg?! Häng med och hoppa på utmaningen du också! Du kan anmäla dig här….

Gammalt och Nytt

Jag har precis börjat att rensa och göra mig av med saker i de bloggar som jag idag har igång. Det arbetet kommer att sluta i att jag lägger ner någon av sajterna. Kommer att blogga här, by Karin på svenska och min authority sajt är på engelska.

Så en del av den här veckans arbete är att lägga över viss information och inlägg från de sajter som jag kommer att lägga helt åt sidan om någon vecka.

Har dessutom rensat och tagit bort en del av de tidigare inläggen på den här bloggen, inlägg som idag är helt orelevanta till den inriktningen jag kommer att fokusera på här.

Blogg100 i rätt tid

Så nu känns det helt rätt att starta med Blogg100 och komma igång med det nya som är planerat här på by Karin. Mitt fokus kommer ju att ligga på digitalt entreprenörskap, passiva inkomster, livsstil, personligt ledarskap och att ta fram glädjen i att vara kreativ med fotograferandet.

Att ta fram sin passion och göra en business utav passion, att våga lite på att drömmar kan bli verklighet – det är sånna saker som jag tycker är värda att jobba med. Kunna inspirera och ge andra personer möjlighet att starta sin väg mot sina mål och drömmar, att kunna göra skillnad hos andra – det är viktiga saker.

Future

Det är liksom aldrig försent att starta och börja med något som vi verkligen gått och drömt om, något som får dig att må bra och känna lust och glädje över.  

Vi ses och ha en skön dag i solen

Detta är inlägg 1, dag 1 i intitiativet #blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 1 mars 2016. Detta är inlägg 1 av 100.

Skicka kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *