Fokus på det lilla

Vissa dagar är det som jag stänger av och bara fokuserar på små saker, vissa detaljer. Lite som att inte orka se och titta på något stort på en och samma gång. Idag har det varit en sån dag. Jag har suttit med tre viktiga saker, sånt som jag har skjutit upp länge för att jag inte gillar det och som jag inte är så bra på. Men, idag var det bara tvunget att få det klart.  Så jag har verkligen grottat ner mig i dessa uppgifter idag. Fokus på detaljer alltså.

Har lite bloggplanering kvar att göra till arbetaplatsoberoende.seJag har valt att det ska vara två inlägg per vecka på den sajten. Har en rad idéer, så det känns bra att få lite struktur med idéerna och göra en planering av det. 

En dag som idag är mera gjord att vara ute i naturen än att sitta över datorn vid skrivbordet hela dagen lång. Tröstar mig själv med lite skogsbilder istället. Att hinna ut idag blir bara ett stressmoment för min del.

tree

details in the nature

focus on details

Hur skulle det vara med lite middag kanske? Jo, tack –  det vore rätt så gott! Så, får det bli. Lite mat i magen så jag orkar göra den där blogg planeringen 🙂

Detta är inlägg 91, dag 91 i intitiativet #blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 1 mars 2016. Detta är inlägg 91 av 100.

Skicka kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *