Gör en sak i taget

Det här med att göra en sak i taget är något jag verkligen försöker lära mig. Har lätt för att starta igång flera saker samtidigt med resultatet att det kan dröja innan något blir klart, eftersom så många saker jobbas parallellt med. Så nu fokuserar jag på att göra klart min sajt som jag har bestämt mig ska vara färdig nu på fredag.

Det i sin tur kommer i nästa steg innebära lite små förändringar här på bloggen. Men, tänker att jag återkommer om det på fredag.

Vet att det är så mycket som ligger på lista den här veckan som väntar på att ska bli gjort, men jag får ta det när jag är klar med allt på den andra bloggen! Tålamod…. ja, det är inte alltid det är min starka sida. Vill att allt ska vara fix färdigt här och nu.

one thing at time

Kvällen är sen och jag ska stänga ner allt jobb för idag.

Må så gott

Detta är inlägg 86, dag 86 i intitiativet #blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 1 mars 2016. Detta är inlägg 86 av 100.

Skicka kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *