Hetta och fil

Filmjölk hör sommaren till. Äta fil till lunch, helst i ute på farstukvist och riktig ”tjockmjölk” det är sommar det. Har varken tillgång till ”tjockmjölk” eller någon farstukvist, så fjällfil på balkongen får bli det bästa alternativet.

Jag hänger nog inte helt med i de skiftningar vädret har. Det känns som om det är hur varmt som helst idag. Bäst av allt vore att ligga i en hängmatta i skuggan och läsa en bra deckare. Men det finns jobb att göra, så sätter mig i skuggan inomhus med neddragna persienner och jobbar på istället.

mirakel

Allt har sin tid brukar jag säga till mig själv. Vara glad att det finns saker att jobba med, glad över att kunna styra en hel del i mitt arbete.

Funderar lite över hur frekvent jag vill och ska lägga tid på att uppdatera den här bloggen efter det att #blogg100 har gått i mål? Hur och på vilket sätt jag ska prioritera mina saker. Vet bara att jag hinner inte göra allt det jag egentligen vill göra. Skala av och dra ner – det behöver jag.

Äta mera fil utomhus – sånt vill jag och behöver mera av 🙂

 

Detta är inlägg 94, dag 94 i intitiativet #blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 1 mars 2016. Detta är inlägg 94 av 100.

Skicka kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *