Idag är bästa torsdagen….

Idag är bästa torsdagen den här veckan! Ibland behövs lite extra pepp en torsdag. Bara för att det är den bästa torsdagen åkte jag till Bergianska Trädgården och åt lunch. Tog jag en fin bild på alla härliga tomater, alla som är nysått utomhus?! Nix.

Du vet inte hur mycket jag uppskattar att kunna vara spontan i vardagen. Jag hade planerat upp min dag, men jag kände att det var värt att ändra om dagen lite, att åka iväg sitta i solen och äta en god lunch. För att sitta en stund längre ikväll och arbeta. På så sätt utnyttjade jag dagen på bästa sätt, just på den bästa torsdagen den här veckan.

every day-1

Att jobba digitalt, att ha en digital verksamhet ger förutsättningarna till en spontan och flexibel vardag. Du kan läsa mera här om att starta en digital verksamhet, ”5 Step to Success Online”

Må så gott

Detta är inlägg 80, dag 80 i intitiativet #blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 1 mars 2016. Detta är inlägg 80 av 100.

Skicka kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *