Mitt digitala hem

Välkommen till min ”Nya” gammal blogg!

Idag har jag gjort lite förändringar här på sidan. Den här bloggen kommer att från nu vara en livsstilsblogg. Att ta steget till något nytt och kanske okänt. Följa med mig på en promenad i skogen eller i city. Oavsett vart vi befinner oss är det aldrig försent till förändring och att skapa en ny livsstil. Se det där lilla och enkla i det stora eller se det stora och överdådiga i det lilla.

Senast tiden har jag här på bloggen och sajten haft fokus på ett digitalt entreprenörskap. Det fokuset har flyttat till min sida Arbeta Platsoberoende. Häng gärna med över dit!

Där kommer du fortsättningsvis kunna följa mig, en plats med råd, strategier, tips och mina egna erfarenheter kring att starta och driva, vidareutveckla en Business Online.

Lite mera och lite mindre

Det kommer bli lite mera av mig och mina intressen, och lite mindre av min business. Men som jag känner mig själv rätt så kan det bli lite av varje, en liten fin mix av det goda i vardagen.

Inläggen i ”Digitalt Entreprenörskap” och business relaterat kommer allt eftersom flyttas över till Arbeta Platsoberoende, men det får ta sin tid. Allt måste inte vara perfekt.

not perfect

Självklart kommer jag att gå i mål med #Blogg100 här på by Karin. Det vill säga ett blogginlägg per dag i 100 dagar. Men, innehållet blir förändrat alltså.

Min önskan och förhoppning att du kommer att gilla den här förändringen jag gjort, och det som kommer att ske närmaste tiden både här på by Karin och på Arbeta Plastoberoende.

ha en fin fredagkväll

Detta är inlägg 88, dag 88 i intitiativet #blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 1 mars 2016. Detta är inlägg 88 av 100.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Uti hundrade dar…. | - […] valt att ändra lite på de planerna, som jag skrev om lite tidigare i det här inlägget, ”Mitt digitala hem”. Jag…

Skicka kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *