Mors DAG

Tack till mina barn att jag får vara er mamma!

Det är inte en självklarhet att få vara mamma. Jag är tacksam varje dag att jag fått förmånen att få vara mamma till tre underbara personer. Det är 28 år sedan jag första gången själv var mamma på morsdag. En dag som för mig inte var helt självklart att jag skulle få fira genom att vara mamma själv.

I början av december 1987 kom jag och min fd man hem med vårt första barn efter sex veckor i Sri Lanka. En liten son som var sex veckor när vi kom hem. Efter den resan blev det ytterligare två till adoptionsresor, en till Sri Lanka och Vietnam. Känner så stor tacksamhet att jag får vara mamma till dessa personer.

Det är många tankar, många minnen och mycket känslor som kommer upp när jag sitter skriver. Jag skickar många tankar och känner en stor enorm tacksamhet till de mina barns biologiska mamma. Det är deras livsval som möjliggjorde att jag fått vara mamma.

mors dag

mors dag_2

mors dag_3

Blommor, choklad och kommande massage – en bra dag med långfika, och alla samlande! 

Tack för en bra dag!

Detta är inlägg 90, dag 90 i intitiativet #blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 1 mars 2016. Detta är inlägg 90 av 100.

Skicka kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *