Nu är det nära…

Nu är det nära till att jag kan lägga ut den andra bloggen imorgon! Idag ska det sista bli klart. Och med att det blir klart kommer innehållet och utseendet även förändrat till viss del på på bloggen. Den andra bloggen som jag pratar om startade jag någon gång under 2012, men så valde jag av lite olika anledningar att inte jobba med den bloggen.

Men känner att jag vill återuppta den nu och det kommer att bli bra! Kort kommer allt om och kring digitalt entreprenörskap återgå till den andra bloggen och här på by Karin kommer det bli mera av mig, mina bilder, mitt intresse för att texta, skriva kalligrafi och …. ja, det som jag finner intressant.

Ska jag vara ärlig så har jag lite svårt att hålla mig till endast en sak, det blir lätt en mix av allt som jag gillar. En av mina visioner och mål är ju att skapa en vardag som jag inte vill ta semester ifrån. Med det menar jag att jag vill ha ett arbete som är KUL, vill känna glädje att vakna oavsett om det är måndag morgon eller lördag morgon. Och arbete och fritid går lätt in i varandra och gränsen kan bli lätt diffus.

love monday

build dreams

Som t.ex när jag fotograferar, det är något som får mig att må bra och känna glädje i. Vissa gånger är ju fotografering jobbrelaterat och andra gånger bara för att jag vill och tycker det är kul. Så där är gränsen mellan jobba och ledighet rätt diffus många gånger. Men, det är så jag gillar att ha det i mångt och mycket.

Så imorgon länkar jag ut min andra blogg här på sidan, och förhoppningsvis har jag även hunnit med lite förändringar på den här bloggen.

Vi ses 🙂

Detta är inlägg 87, dag 87 i intitiativet #blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 1 mars 2016. Detta är inlägg 87 av 100.

Skicka kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *