Planera för vila & återhämtning

En oplanerad vila och återhämtningsdag idag. De planer jag hade för dagen packade jag ihop och bestämde mig för att göra ingenting. Det som jag bestämde mig för nu idag är att jag ska bli bättre på att ta in förutbestämda dagar då jag ska göra ingenting. Inser att jag inte alls är bra på att planera in vila och återhämtning.

Så, ska det bli. Alltså försöka hitta en bättre balans där jag tar vila, och samlar in energi. Så, lätt att säga till andra att det är viktig, insikten idag är att jag inte alls föregår med något bra exempel!

daily routine

Greatest_Challenge

Detta är inlägg 96, dag 96 i intitiativet #blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 1 mars 2016. Detta är inlägg 96 av 100.

Skicka kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *