Positiv attityd

Visst är det lätt att vara positiv när allt går som på räls i livet! Det svåra många gånger är att vara positiv när saker går fel, när det känns som om någon sparkar på dig och när du helt enkelt har en mindre bra dag.

Ingen går genom livet utan ha haft dåliga dagar, svåra perioder. Även de personer som idag är framgångsrika, även de har haft svåra perioder och säkerligen tvekat på sig själva.

Framgång över en natt, det existerar inte, det är helt enkelt en myt. Att ”bli rik-system” finns inte heller. Livet är lite av en test emellanåt, en avgörande faktor om vi godkända eller underkända är svaret på frågan; ”Kommer du att vara positiv med tanke på dina tvivel, din rädsla och dina utmaningar?”

Att vara positiv handlar inte om att sätta på sig själv ett falskt tillgjort leende, eller tro att du kan göra allt själv. Det handlar mera om att vara optimistisk, att leva med hopp och med tro. Måttet på framgång kommer inte att bestämmas av hur vi agerar under de perioder av flow, när allt går bra. Utan framgång kommer snarare från hur vi tänker och agerar på de utmaningar vi har under de tuffare perioderna i livet.

Hur har en positiv attityd hjälpt dig i livet, eller i ditt företag / på arbetet? Dela gärna det i en kommentar.

not_be_perfect

 

Ha en bra positiv Måndag

Detta är inlägg 56, dag 56 i intitiativet #blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 1 mars 2016. Detta är inlägg 56 av 100.

Skicka kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *