Vardags Pepp och Ögonoperation

För en tid sedan bestämde sig min yngsta son för att göra en ögonoperation, och imorgon är dagen D här. Imorgon blir första dagen mot att kunna se utan glasögon. Att kunna vakna upp på morgonen och se utan att först ta på sig glasögonen. 

Vilken lycka det kommer att vara för honom om någon vecka!

Jag är glad att jag har möjligheten att köra honom och serva honom hemma utan att först stämma av med en chef och ta ledigt från ett jobb. Jag planerar bara min vecka så att det funkar, jag pratar med mig själv. Det är sånna dagar som jag uppskattar lite extra att kunna bestämma mina dagar själv, att vara min egen chef.

Tisdagspepp och rätt stämning

På bloggen ”Arbeta Platsoberoende” finns lite tisdagspepp, som i och för sig fungerar även andra veckodagar 🙂

Att ha de där positiva tankarna kanske inte alla dagar är fullt möjligt till hundra procent, men som med allt annat blir vi bättre på det vi gör ofta. Det vi tränar och övar blir vi per automatik bättre på. Vilket gäller hur vi väljer att tänka om oss själva och vår vardag.

Blogg inlägget kan du läsa här, ”Tisdags pepp att komma i rätt stämning”

nuförbättring

ha det gott

Skicka kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *